15 Temmuz 2013 Pazartesi

Cinnet filmini izle

Cinnet
Modus Anomali


 Vizyon Tarihi: 05 Temmuz 2013

Yapımı : 2012 - Endonezya

Tür : Gerilim ,  Korku

Süre: 87 Dak.

Yönetmen : Joko Anwar

Oyuncular : Surya Saputra ,  Sadha Triyudha ,  Rio Dewanto ,  Hannah Al Rashid ,  Aridh Tritama

Senaryo : Joko Anwar

Yapımcı : Gadis Fajriani

Favori : 17 kullanıcının favori filmi


Film Özeti

Bir adam ailesiyle birlikte tatile çıkarlar. Bu tatil ormanda yapılacak bir kamptır. İlk başlardan her şey normal giderken, bir anda karşılarına beklenmedik bir misafir çıkar. Bu misafirle birlikte adam zamanda bir boşluğa düşer ve kendinden geçer. Kendine geldiğinde ailesinden uzaklaştığını görür ve ormanda ailesini aramaya başlar. Aramaya başladığı sırada her yere dağılmış ve gömülmüş alarm saatleri bulur. Bununla birlikte zamanla yarıştığının farkına varır.

 Eleştirilerle ilgili birkaç önemli madde var. Birincisi, eleştiri tarihlerine bakıldığında hiçbir eleştiri sahibinin filmi izlemediğini görüyoruz. Oysa, dünyanın en iyi korku filmi bile evde izlendiğinde sinemadaki algılamayı vermez, kaldı ki hiçbir film izlenmeden eleştirilmez.Diğer taraftan ormanlar, klostrofobik mekanlardır ve klobstrofobi, korku türü için vazgeçilmez unsurdur. Son olarak, Cinnet adıyla gösterime çıkan çok az sayıda film vardır, en başarılıları "Shining" dir, sanırım o film akıllarda kaldığı için "çok sayıda film" değerlendirmesi yapılıyor.

 hepiniz yanlış biliyorsunuz cinnet ismiyle vizyona çıkan film sayısı bir elin parmaklarını geçmez, zaten yukarıdaki arama kısmınada "cinnet" yazarsanız çıkan sonucu görürsünüz...atıyorsunuzda bari destekli atın... Güzel film  Sinemada izlemeye değmeyecek bir film..  Filmin ilk yarısı gecenin köründe ormanda gereksiz koşma sahneleriyle sıkıcı bir şekilde ilerliyor. İkinci bölüm ise sıkıcılık bir ölçüde ortadan kalkıyor ve film izlenebilecek sıradan gerilim filmi kıvamına geliyor.  Film başladığı yerde bitiyor. Hafif gömülü vaziyette iken uyanan ve hiç bir şey hatırlamayan adamın, 70 dakika boyunca ormanda oradan oraya deli danalar gibi koşarken, ne olup bittiğini anlamaya çalışıyoruz. Son 15 dakikada bize veriyor sırrını. Ama izlerken, filmin sonundan çok daha güzel kurgular senaryolar yazabiliyorsunuz. Velhasıl orta seviyeli bir gerilim korku filmi.

Cinnet Modus Anomali filmini izle full hd online takılmadan kesintisiz tek part p 720 1080 türkçe dublaj altyazı kesintisiz canli bedava beleş film filmi seyret vizyona gelecek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder