15 Temmuz 2013 Pazartesi

Zor kazanc filmini izle

Zor Kazanç
Pain & Gain


 Vizyon Tarihi: 12 Temmuz 2013

Yapımı : 2013 - ABD

Tür : Aksiyon ,  Dram ,  Komedi

Süre: 129 Dak.

Yönetmen : Michael Bay

Oyuncular : Mark Wahlberg ,  Dwayne Johnson ,  Anthony Mackie ,  Tony Shalhoub ,  Ed Harris

Senaryo : Stephen McFeely ,  Christopher Markus ,  Pete Collins

Yapımcı : Michael Bay ,  Scott Gardenhour

Favori : 137 kullanıcının favori filmi


Film Özeti

Florida’da yaşayan Daniel Lugo ve Paul Doyle zamanlarının çoğunu vücut geliştirme salonlarında geçirirler.  Başka işleri olmayan bu ikili bir gün bir haraç ağının içine düşerler. Buda yetmez üstüne zengin bir iş adamının kaçırılmasına şahit olurlar.

Michael Bay tarafından yönetilen komedi aksiyon türündeki filmde Mark Whalberg ve Dwayne Johnson filmin baş rollerini oynuyor.

 Dwayne Johnson yememiş içmemiş 2012 2013 yıllarında adam full film çekmiş :D  Dwayne Johnson yememiş içmemiş 2012 2013 yıllarında adam full film çekmiş :D  Aksiyon ve eğlencenin bir arada olduğu güzel bir film olmuş. Yönetmen Michael Bayı özlemişim açıkçası. Transformersdan sonra başka bir projeyle karşımızda olması da ayrıca güzel.  3 Adam 3 üde İri yarı düşünün gücü.  Kadro bomba tek kelime ile...  Yengemiz Yolenthe'yi göreceğiz bakalım güzelliği kadar oyunculuğuda iyimi :)  flimi 22:00 seansında izledim aksiyon sahneleri güzel komediydi ayrıca burada flime kız arkadasıyla gidiceklere söylüyorum flim. Onu kız arkadaşıyla gideceklere değil ailesiyle gideceklere söyleyeceksin. Kız arkadaşıyla gidenin işine gelir.


Zor Kazanç Pain & Gain filmini izle full hd online takılmadan kesintisiz tek part p 720 1080 türkçe dublaj altyazı kesintisiz canli bedava beleş film filmi seyret vizyona gelecek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder