15 Temmuz 2013 Pazartesi

Hipnozcu filmini izle

Hipnozcu
Hypnotisören


 Vizyon Tarihi: 21 Haziran 2013

Yapımı : 2012 - İsveç

Tür : Aksiyon ,  Dram ,  Gerilim ,  Gizem ,  Polisiye ,  Suç

Süre: 122 Dak.

Yönetmen : Lasse Hallström

Oyuncular : Lena Olin ,  Mikael Persbrandt ,  Tobias Zilliacus ,  Helena Af Sandeberg ,  Oscar Pettersson

Senaryo : Paolo Vacirca ,  Alexander Ahndoril

Yapımcı : Börje Hansson ,  Peter Possne

Diğer Adı : The Hypnotist

Favori : 38 kullanıcının favori filmi

Film Özeti

“Ejderha Dövmeli Kız”dan sonra Avrupa’yı kasıp kavuran bestseller olarak nam salan Hipnozcu kitabından uyarlanan film nefes nefese izlenecek bir gerilim öyküsü.  İsveç’in 2013 Oscar adayı olan ve ünlü yönetmen Lasse Hallström tarafından yönetilen filmde acımasız bir katil bütün bir aileyi katleder. Kurtulan sadece biri vardır: Evin küçük oğlu. Fakat o da komadadır. Dedektifler polisin sorguya başlayabilmesi için çocukla hipnoz aracılığıyla iletişim kurmaya çalışır ve psikiyatrist Erik Maria Bark’ı çağırır. Böylece hala kayıp olan kız kardeşe katilden önce ulaşabileceklerdir. Ancak bir sorun vardır. Erik on yıldır bir daha hipnoz yapmamaya yeminlidir ama şimdi bir hayatı kurtarması gerekmektedir. 

 Film hakkında bir şeyler söyleseydin izleyip izlemeyeceğimize karar verseydik . . .  kitabı daha güzel. Lars Kepler takma isimli bir çift yazmış. 607 sayfa. kesinlikle kitabı okuyun . ben de filmi izlemeyi düşünüyorum.  Film'in konusu Stockholm ün banliyölerinden birinde bir aile vahşice öldürülür.... Joona Linna adındaki bir komiser olayı araştırmakla görevlendirilir.... Joona olay mahalline vardığında, sadece ailenin engelli erkek çocuğunun bu vahşet dolu saldırıdan kurtulduğunu öğrenir.... Kısa süre sonra da ailenin o sırada evde olmayan bir kızlarının sağ olduğu bilgisi gelir.... Komiser biran önce kıza ulaşıp onun da korunma altına almasını ister.... Olayların aydınlanması içinse sağ kalan erkek çocuğun bildiklerini anlatması gerekir. Engelli çocuğun konuşabilmesi için komiser bir hipnoz uzmanını davaya dahil etmeye karar verir.... Dedektifle birlikte çalışan psikiyatrist Erik Maria Bark, çocuğu konuşturup, olayın aydınlatılmasını sağlar.... Filmin bazı yerlerinde canınız sıkılabilir ancak ilerleyiş bakımından eyer bu türün takipçisi ve seveni iseniz güzel bulursunuz.... İğrençççç Doğu Avrupa Roman uyarlama filmlerinin en iyisi zaten yazarda doğu Avrupa'dan çıkma  Bu Richard Bach'ın ''Hipnozcu''su değil .

Hipnozcu Hypnotisören filmini izle full hd online takılmadan kesintisiz tek part p 720 1080 türkçe dublaj altyazı kesintisiz canli bedava beleş film filmi seyret vizyona gelecek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder