16 Temmuz 2013 Salı

Zorlu ikili filmini izle


Zorlu İkili
2 Guns


 Vizyon Tarihi: 02 Ağustos 2013

Yapımı : 2013 - ABD

Tür : Aksiyon

Süre: 106 Dak.

Yönetmen : Baltasar Kormakur

Oyuncular : Denzel Washington ,  Mark Wahlberg ,  Paula Patton ,  James Marsden ,  Bill Paxton

Senaryo : Blake Masters

Yapımcı : Ross Richie ,  Andrew Cosby

Favori : 43 kullanıcının favori filmi


Film Özeti

Gizli görevde polis olan Bobby (Denzel Washington) ve Stig (Mark Wahlberg) çok geçmeden birileri tarafından tuzağa düşürüldüklerini anlarlar ve çokta anlaşamayan bu ikili adlarını temize çıkarmak için birlikte çalışmak zorunda kalırlar. Film boyunca bir yandan büyük patlamalar, çarpışmalar ve silahlı saldırılara maruz kalırken bir yandan kim tarafından oyuna düşürüldüklerini çözmeye çalışırlar.


beklemedeyim Ah şu filmde bide Matt Damon ya da Jeremy Renner olaydı!  2 karizma bir arada tadından yenmez bu film  kesinlikele güzel film 9/10  film daha vizyona girmeden 9.0 puan verilmiş.Şaşıyorum bu insanlara.  Çok iyi :) Denzel Washington'a polis rolü yapışmış gidiyor ama bu filmde Mark Wahlberg'in eşlik etmesi benim için cazibesini arttırıyor izlenecek filmler kategorime girdi bile :)  Herşeyi geçeyim bir kere Denzel var abi başrolde.İzlememek olur mu ?  Mark Wahlberg&Denzel Washington. Bi düşünün (Düşünemediler) Ağustos gelmek bilmez şimdi.
 Bu filmden Haberim yoktu.benim için Süpriz Oldu Paula Patton filmde olmasi ayrı bir güzllik .izleyeklerim arasinda.. Daha film çıkmamış ve 9 tane süperzekalı filme oy vermiş. Niye kapatılmıyor bu film çıkmadan oy verme anlamıyorum. Çok zor olmasa gerek. Film vizyona girmeden filme oy verme seçeneği açılmasın. Zaten oylama olarak filmlerde aşırı derece yanlışlıklar oluyor. Önüne gelen 10 veriyor filmlere. Hadi onlar izledi de verdi diyelim ama bu izlemeden oy verenler mahvediyor puanlamayı. Zahmet olmazsa artık düzeltilsin bu olay. Veya oy veren süperzekalılar ne sebeple böyle şeyler yaptıklarını açıklasınlar da biz de anlayalım niye böyle yaptıklarını.
 Sonuna kadar haklısın.Film sıralamasın da ilk 100 de daha çıkmamış filmler var.Genellikle seri filmlerde veya sevdikleri oyuncu olunca basıyorlar hemen puanı.Örnek olarak Kelebek Etkisi 1i izleyen birisi 2yi gördüğü an basıyor puanı.Sonra bir bakmışsın 2 vasat çıkmış.Ya da sağlam oyuncu görünce tam puana abanıyorlar.Fakat Brad Pitt'in bile tek başına yetemediği filmler vardır.Gerçi biz ne kadar yorum yazsak da onlar devam edecekler.En iyisi dediğin gibi kapatılması.  Denzel washington ve Mark wahlberg. Isınmanızı saglıyor fakat 3. bir basrolde olabilirdi


Zorlu İkili 2 Guns filmini izle full hd online takılmadan kesintisiz tek part p 720 1080 türkçe dublaj altyazı kesintisiz canli bedava beleş film filmi seyret vizyona gelecek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder