19 Temmuz 2013 Cuma

Şeytan-ı Racim filmini izle

Şeytan-ı Racim filmini izle full hd online takılmadan kesintisiz tek part p 720 1080 türkçe dublaj altyazı kesintisiz canli bedava beleş film filmi seyret vizyona gelecek

Şeytan-ı Racim

 Vizyon Tarihi: 13 Eylül 2013

Yapımı : 2013 - Türkiye

Tür : Gerilim ,  Korku

Yönetmen :  -

Oyuncular :  -

Senaryo :  -

Yapımcı :  -

Favori : 9 kullanıcının favori filmi
Film Özeti

Filmin yönetmenliğini Arkın Aktaç üstlenirken, Uğur Güneş, Ertunç Uygun, Mehmet Çevik ile Ayşe Tunaboylu'dan oluşan bir oyuncu kadrosu göze çarpıyor.İstanbul’da üniversite öğrencisi olan iki ev arkadaşı Emrah ve Salih’in hayatları Salih’in Havas ilmine duyduğu merak sonrasında değişir. Cinleri kendi emri altına alarak isteklerini gerçekleştirmek için kullanmak isteyen Salih ve hiçbir şeyin farkında olmayan ev arkadaşı Emrah kendini bir anda bu korkunç bir hikayenin içinde bulurlar. Emrah’ın hiç huzuru kalmamıştır. Şeytan-ı Racim, yani İblis’in intikam almak için eline bir fırsat geçmiştir.


 inci sözlükte quantumun hikayesi bu okurken bile çok korkmuştum yaklaşık 536 sayfa sürdü hikayenin sonu gelmedi.Filmi süper olacak.Kaçırmayın derim.  her şey dabbe ile başladı c.. filmleri ve darbe ile alakalı film görmek istemiyorum. :(  sana katıl mu yorum izlemek lazım çünki emek ler var önyargı bu ben ce .........  Bizim Türkler hala korku diye bu tür filmler çıkarmakla uğraşıyor ya aklım almıyor. Ee doğal olarak tabi Türk Sinema Sektörü ilerlemez bu kafa olduktan sonra. Bu tarz filmlere harcanılan o ticari amaçlı saçma maliyetleri ve kafa yordukları bu saçma konuları birazda iyi bir film çekmek için harcasalar ya..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder