15 Temmuz 2013 Pazartesi

Superstar filmini izle

Süperstar
Superstar


 Vizyon Tarihi: 05 Temmuz 2013

Yapımı : 2012 - Fransa ,  Belçika

Tür : Dram ,  Komedi

Süre: 112 Dak.

Yönetmen : Xavier Giannoli

Oyuncular : Cécile De France ,  Kad Merad ,  Stéphan Wojtowicz ,  Louis-Do de Lencquesaing ,  Cédric Ben Abdallah

Senaryo : Xavier Giannoli ,  Marcia Romano

Yapımcı : Edouard Weil ,  Genevieve Lemal

Favori : 6 kullanıcının favori filmi

Film Özeti


Bir geri dönüşüm merkezinde çalışan ve sıradan bir adam olan Martin, bir sabah uyandığındığında hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını fark eder. İşe gitmek için yola koyulan adam, metroda kendisiyle tanışmak, fotoğraf çektirmek ya da  imza almak isteyen insanlarla karşılaşır. Karşılaştığı durumu şaka ya da komik bir tesadüf olarak nitelendiren Martin, kısa bir süre sonra televizyonlarda ve internette kendi fotoğraflarıyla karşılaşmaya ve hakkında yazılar okumaya başlar. Martin ülke çapında ünlü biri olmuştur ve bunun farkında olmayan tek kişi odur! İşin garip yanı ünlü olabilecek ufacık bir yeteneğinin olmadığını ispatlamaya çalışır fakat itiraz ettikçe daha da ünlü biri haline gelir. Martin başına gelen bu tuhaf olayın altında yatan gizemi çözmeye çalışacaktır.

O nasıl bir adamdı?
Sevgili çocuklar bu akşam sizlere onun nasıl bir adam olduğundan bahsedeceğim.
O, süperstar deyince akan suların durduğu ve hemen en yakındaki objeyi, bu bir tarak veya kumanda olabilir, kaptığı gibi şarkı söylemeye başladığı bir adamdı. Orta sınıf evinin orta yerinde duran boydan boya aynanın karşısında adeta kendinden geçer, en yakın zamanda onlara gününü göstereceğini düşünerek gırtlağının en tiz ve kalın tellerini titreterek nadide parçaları yarısında, çocukluğunda bolca oynadığı “Değiştir!” oyunundan kalma eski bir alışkanlık olarak kesip başka bir şarkıya geçerdi. Kendisine hakim olamadığı bir biçimde şarkıları değiştirip durur, sanki ne kadar çok şarkıyı aynı anda söyleyebileceğini ne kadar iyi gösterirse süperstarlığa o kadar yaklaşacağını düşünürdü. Yorulduğu yerde bırakıp hemencecik birkaç çiğ yumurtayı kırıp içerdi ki çöp kutusundaki kırık yumurta kabuklarından anlaşıldığı üzere günde en az on adet Keskinoğlu (bu yorumda sanal reklam bulunmaktadır) yumurtalarından yiyordu. Geçen ay doktorunun söylediğine göre vücudundaki gitmez sivilcelerin tek kaynağı aşırı doz yumurta yemesiymiş fakat o öyle bir süperstardı ki hiçbir fen veya ilim onu bu yolda alıkoyamaz, önleyemez, aldatıcı batı değerleriyle yolundan şaşırtamazdı.
Buna rağmen son yıllarda aldığı fazla kilolarından dolayı kapanmak bilmeyen dudaklarından doğru dürüst bir telafuz yakalamak da gittikçe zorlaşmıştı. Örneğin süypersıtar derken yaşadığı ses bozukluğu gibi. Lakin her şeye rağmen kazandığı paranın büyük çocuğunu beslenmesine ve giyinimine harcayacak kadar atılgan bir süperstardı. Özellikle elcivaikiki’nin bazı indirim dönemlerinde ortaya çıkan kaliteli kıyafetlerini yakalamak için olabildiğince çaba gösteriyordu ki bunu kolaylaştırmak için evine en yakın elcivaikiki mağazasında çalışan genç çocukla arkadaşlık kurmaya çalışmıştı fakat gelin görün ki niyeti yanlış anlaşılmış olunacak ki yaka paça dışarı atılmıştı. O ne yapmıştı peki sevgili çocuklar? Onu bu dünyanın hezimetleri yıldırabilmiş miydi? Hayır! O ülküleri uğruna her şeyi göze alabilecek bir süperstardı ve eğer yakında kabul görürse belli başlı satınalınmış televizyon kanallarında yayınlanan süperstar yarışmalarında boy göstermeyi planlıyordu. Tanrı şahidiydi ki göstereceği sağlam bir boy vardı. Şimdilik gözlerini yumumup içinden geçen şarkıları bir bir Değiştir! oyununa layık bir şekilde söyleyip duruyordu. v fransız filmleride güzel aslında bu filmde çok güzel olacak  konunun orjinal olduğunu söyleye bilirim.  Merak ettim doğrusu. Bir Truman show benzeri olabilirmi acaba !

Süperstar Superstar filmini izle full hd online takılmadan kesintisiz tek part p 720 1080 türkçe dublaj altyazı kesintisiz canli bedava beleş film filmi seyret vizyona gelecek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder