15 Temmuz 2013 Pazartesi

Sadece Tanri Affeder filmini izle


Sadece Tanrı Affeder
Only God Forgives


 Vizyon Tarihi: 05 Temmuz 2013

Yapımı : 2013 - ABD

Tür : Dram ,  Gerilim ,  Suç

Süre: 90 Dak.

Yönetmen : Nicolas Winding Refn

Oyuncular : Ryan Gosling ,  Kristin Scott Thomas ,  Yaya Ying ,  Luke Evans ,  Oak Keerati

Senaryo : Nicolas Winding Refn

Yapımcı : Lene Børglum

Favori : 55 kullanıcının favori filmi


Film Özeti

Nicolas Winding Refn ve Ryan Gosling'in Drive filminden sonraki yeni projeleri olan Only God Forgives, aksiyon ve şiddet dolu bir intikam hikayesi olarak niteleniyor. Polis katili bir uyuşturucu satıcısının kardeşinin intikamını almak için hayatını tehlikeye attığı filmin senaryosu yine yönetmen Refn'e ait.


 Filmi çok merak ediyorum.Ancak film festivallerde gösterilmiş ve gerçektende tepki almış.Seyircilerin çoğu sinemayı terk etmiş.Umarım yalandır ve sonuç hayal kırıklığı olmaz.  Ryan gosling'i çok severim.Filmi izlemeyi düşünüyorum ama sinemada izlemeye değip değmeyeceği konusunda kararsızım açıkçası.Cannes film festivalinde kanlı ve şiddet dolu sahneleri nedeniyle tepki almış.Umarım hayal kırıklığı yaratan filmlerden biri olmaz.Merakla bekliyorum.

 bu ne yaa hep aynı klişe isimler yok sadece tanrı affeder yok allah seni taş eder olmadı şeytan çarpar ondan sonracığıma içine cin kaçar ne yani bu tür isim furyasının sonu gelmeyecek herhalde  kesinlikle.  şimdi fragmana bakarken müziğinden çok etkilendim,gerilimi hissettiiryor,Ryan gosling'i severim iyi oyuncu ama film beğenilmemiş galiba..  neden arrtık IMDB puanını yazmıyolar yaa .. ?



Sadece Tanrı Affeder Only God Forgives filmini izle full hd online takılmadan kesintisiz tek part p 720 1080 türkçe dublaj altyazı kesintisiz canli bedava beleş film filmi seyret vizyona gelecek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder