16 Temmuz 2013 Salı

Dabbe cin carpmasi filmini izle

Dabbe: Cin Çarpması

 Vizyon Tarihi: 02 Ağustos 2013

Yapımı : 2013 - Türkiye

Tür : Gerilim ,  Korku

Süre: 120 Dak.

Yönetmen :  -

Oyuncular :  -

Senaryo :  -

Yapımcı :  -

Favori : 28 kullanıcının favori filmi

Film Özeti

Psikiyatrist Ebru Karaduman ve Cinci Faruk Akat olarak bilinen Cin Çıkarma uzmanının aynı anda ilgilendikleri cin çarpılma vakasının ana kahramanı Kübra Duran isimli genç bir kızdır. Bir define bulma olayıyla ilgili korkunç ve lanetli bir geçmişe sahip olan Kıbledere köylüsü Kübra, aynı zamanda Ebru’nun çocukluk arkadaşıdır. Kübra, kına gecesinde aniden cinlerin saldırısına uğramış ve içinde büyüyen çok güçlü ve tehlikeli bir varlığın tehdidi altına girmiştir. Psikiyatrist Ebru, görüntülü olgu sunumu için Kübra'yı incelemeye alıp, Cinci Hoca dedikleri kişilerin hastalara yaptıklarını ve sonuçlarını kamera ile kayıt altına almak istemektedir. Psikiyatr ve Hoca birlikte Kübra'nın ailesiyle yaşadığı köy evine varırlar. Din ve bilim arasındaki bu çekişme gerçekler ortaya çıktıkça dehşete dönüşmeye başlar. İlk başlarda olaylar çözüme doğru giderken, Kıbledere’nin geçmişinde saklı olan ürpertici olaylar ve tuhaf bir şifre ortaya çıkınca, herkes için cehennem saatleri başlar.


 Neden bizim filmlerimizi bu kadar kötülüyorsunuz? Tek alıntı yapan biz miyiz. Yabancıların hepsi kendi aklından mı yapıyor sanıyorsunuz? İzlediğiniz 3,5 yabancıların korku filmleriyle bizleri kötülemeyin. Kendi ülkemiz destek çıkmak yerine düşürüyorsunuz. Hasan Karacadağı çok beğeniyorum. Onlar hayal ürünü ama bizimkiler gerçek... Abartıyorsunuz. Gerçekten... Konular birbirine benzeyebilir ama kendi ülkenizi değil yabancıları, hatta bizim düşman dediklerimiz ülkeleri destekliyorsanız ne işiniz var? Size de zorla izleten yok bu filmleri. Gidin casper falan izleyin.  yeter. hakikaten yeter! adam bir filmin senaryosunu çalıyor, ona islamik ögeler ekleyerek sinemaya aktarıyor ve bizim akıllı "sinemasever" arkadaşlarımız da filmi pohpohluyor ve karacadağ bundan fırsat bulup 2. filmin çekimlerine başlıyor. hakikaten yazık çok yazık. bana bi daha "neden türk filmlerinden nefret ediyorsun" diye sormayın. bunun en büyük nedenlerinden biri karacadağ'dır.
 Türkiye de tekrar tekrar bıktırana kadar çekip hasılat yapan film mağlesef yazık.  Psikiyatrist Ebru Karaduman ve Cinci Faruk Akat olarak bilinen Cin Çıkarma uzmanının aynı anda ilgilendikleri cin çarpılma vakasının ana kahramanı Kübra Duran isimli genç bir kızdır. Bir define bulma olayıyla ilgili korkunç ve lanetli bir geçmişe sahip olan Kıbledere köylüsü Kübra, aynı zamanda Ebru’nun çocukluk arkadaşıdır. Kübra, kına gecesinde aniden cinlerin saldırısına uğramış ve içinde büyüyen çok güçlü ve tehlikeli bir varlığın tehdidi altına girmiştir. Psikiyatrist Ebru, görüntülü olgu sunumu için Kübra'yı incelemeye alıp, Cinci Hoca dedikleri kişilerin hastalara yaptıklarını ve sonuçlarını kamera ile kayıt altına almak istemektedir. Psikiyatr ve Hoca birlikte Kübra'nın ailesiyle yaşadığı köy evine varırlar. Din ve bilim arasındaki bu çekişme gerçekler ortaya çıktıkça dehşete dönüşmeye başlar. İlk başlarda olaylar çözüme doğru giderken, Kıbledere’nin geçmişinde saklı olan ürpertici olaylar ve tuhaf bir şifre ortaya çıkınca, herkes için cehennem saatleri başlar. Fragmanı yok  Kim ne derse desin ilk çıkan dabbe nin üzerine türk korku filmi tanımam o müthişti sonra çekilenlerin hepsi boş zaman kaybı ama bunuda bekleyip izleyip görücez bakalım.

Dabbe: Cin Çarpması filmini izle full hd online takılmadan kesintisiz tek part p 720 1080 türkçe dublaj altyazı kesintisiz canli bedava beleş film filmi seyret vizyona gelecek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder