15 Temmuz 2013 Pazartesi

Hayalet ogrenciler filmini izle



Hayalet Öğrenciler
Promocion Fantasma


 Vizyon Tarihi: 28 Haziran 2013

Yapımı : 2012 - İspanya

Tür : Fantastik ,  Komedi ,  Macera

Süre: 88 Dak.

Yönetmen : Javier Ruiz Caldera

Oyuncular : Raúl Arévalo ,  Alexandra Jiménez ,  Silvia Abril ,  Carlos Areces ,  Ana Fernández

Senaryo : Cristóbal Garrido ,  Adolfo Valor

Yapımcı : Fernando Bovaira ,  Simon De Santiago

Diğer Adı : Ghost Graduation

Favori : 40 kullanıcının favori filmi


Film Özeti

Hayaletleri görmek ve onlarla konuşabilmek gibi özel yeteneklere sahip bir öğretmenin bir grup hayalete, liseden mezun olabilmeleri için yardım etmesini konu alan komedi filmi.


 konusu çekici duruyor. fragmanda fena değil boş zamanda izlenir bence.  Daha önce İspanyol komedi filmi izlememiştim ama filmin konusu ilginç duruyor. İzleyip değerlendirmek lazım.  Filmın şarkılarını nerden bulabirim...  çerezlik bir film izlenebilir  sinemada değilde evde boş vakitte izlenir. öyle çok ahım şahım olacağını düşünmüyorum.  boş zaman filmi sinemaya gidilipte para verilmez  Yakın dönem İspanyol sinemasının genç ve bir o kadar da istekli yönetmeninin filmi. Hollywood yapımı komedi filmlerinde, filmle iç içe geçmiş küfür ve seksi kaldıran sinemaseverler, konu İspanyol yapımı olunca farklı bir bakış açısı sergiliyorlar. Hayalet Öğrenciler, Hollywood yapımı Amerikan pastasının yanında Dini film gibi kalır.


Hayalet Öğrenciler Promocion Fantasma filmini izle full hd online takılmadan kesintisiz tek part p 720 1080 türkçe dublaj altyazı kesintisiz canli bedava beleş film filmi seyret vizyona gelecek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder