17 Temmuz 2013 Çarşamba

Hayalet Phantom filmini izle

Hayalet Phantom filmini izle full hd online takılmadan kesintisiz tek part p 720 1080 türkçe dublaj altyazı kesintisiz canli bedava beleş film filmi seyret vizyona gelecek

Hayalet
Phantom


 Vizyon Tarihi: 23 Ağustos 2013

Yapımı : 2013 - ABD

Tür : Gerilim

Süre: 98 Dak.

Yönetmen : Todd Robinson

Oyuncular : Andy Garcia ,  William Fichtner ,  Ed Harris ,  Sean Patrick Flanery ,  Natascha McElhone

Senaryo : Todd Robinson

Yapımcı : Julian Adams ,  Pen Densham

Favori : 17 kullanıcının favori filmi
Film Özeti

Yazar ve yönetmenliğini Todd Robinson’ un yaptığı gerilim-savaş filmi olan Phantom, gizemli bir Rus denizaltısı kaptanının savaşı önlemek için verdiği mücadeleyi anlatıyor. Ed Harris, David Duchovny ve William Fichtner’ in rol aldığı film, Mart ayının ilk haftası vizyonda olacak.


 The Hunt For The Red October (Kızıl Ekim) filmine benzerliği dikkat çekici. Güzel bir film olacağa benziyor :)  Sanırım filmdeki amaç prodüksiyonu yüksek, bol aksiyonlu, denizaltıların olduğu bir savaş filmi çekmekten ziyade, yaşanmış bir olayı anlatmak adına kahramanları ön plana çıkaran daha çok diyalogların ağırlıkta olduğu durgun bir film yapmışlar. Güzel bir sonla filmi bağlamışlar. Bana göre de pek de cazip olmayan yavan bir film olmuş.  Denizaltı savaş filmi bekliyorsanız beklediğinizi bulamayabilirsiniz. The Enemy Below (1957) benim favori filmimdir.  Filmi çok beğendim. ed Harris asker rollerine çok iyi gidiyor adam. Red October'ı hatırlayacaksınız filmde. Bu da zaten sanırım rusların değişez tavırlarının yansımasından kaynaklanıyor. 7/10 veriyorum. final çok duygusal . İzleyin çekinmeyin.Ed Haris varsa zaten gerisi tefarruattır.izlemek isteyenlere iyi seyirler dilerim.  Maalesef beklentilerin altında kalan bir film olmuş, gerilim ve aksiyon unsurları yeterli değil, kurgusu cok daha iyi olabilirdi, yine de Ed Harris uğruna seyredilebilir  Filmi pek dolduramamislar. Zaten tahmin ettiginiz konuda birsürü kopukluklar var. Basit bir film olmus malesef.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder