15 Temmuz 2013 Pazartesi

The wolverine filmini izle


The Wolverine

 Vizyon Tarihi: 26 Temmuz 2013

Yapımı : 2013 - ABD

Tür : Aksiyon ,  Fantastik ,  Macera

Yönetmen : James Mangold

Oyuncular : Hugh Jackman ,  Famke Janssen ,  Will Yun Lee ,  Svetlana Khodchenkova ,  Rila Fukushima

Senaryo : Christopher McQuarrie ,  Mark Bomback

Yapımcı : Stan Lee

Favori : 739 kullanıcının favori filmi


Film Özeti

Dünyaca meşhur çizgi roman serisinden uyarlanan bu destansı macera, X-Men aleminin en popüler karakteri Wolverine’i günümüz Japonya’sına götürüyor. Wolverine bu hiç bilmediği dünyada, beklenmedik düşmanlara karşı ölüm kalım savaşı verirken sonsuza dek değişiyor. Hayatında ilk defa fiziksel ve duygusal zorlamalara karşı bu kadar kırılgan bir halde, sadece samuray kılıçlarına karşı değil, aynı zamanda kendi ölümsüzlüğüne karşı da savaşıyor.

 demek ki bu filmle beraber Wolverine 'nin her şeyini öğreneceğiz.. umarım bu filmden sonra onu The Avengers 2 'de görebiliriz..  ama bu serinin devam filim x-men origins magneto diye duymuştum  uzun aradan sonra yeniden kavuştuk. umarım Avengers 2 de ekibe katılır  ninja meselsi tam bir saçmalık olacağa benziyor umarım olmaz düşünün şimdi adamın biri geliyor size diyor ki wolverine'nin devam filminin senaryosunu buldum uzak doğuda ninjalarla geçecek diyor..... comonnnnn dude!!!!!! daha iyisini yapabilirdiniz umarım yanılıyorumdur bu konu hakkında wolverine vs ninja çok basit :(  harika  wolverinedaki viper karakteri Adrien Brody nin oynadığı deney filmindeki karaktere benzemiyor mu biraz ? :)  Gilm iyi güzelde kurgu olarak ''DEADPOOL''u kötü karakter seçecektiniz bence. İlk filmde o kadar merak uyandırdılar, birde cast ın sonunda Deadpool için ipucu verdiler. Adam birden uzakdoğuya gitti. Umarım film içinde yada castın sonunda Deadpool'a dair bir ip ucu görebiiriz. Çıkarsa ki, çıkacağada benziyor 3.filmde Deadpool bizi çok şaşırtabilir :)  gişe rekoru kıracak eminim  Buda iyi moda oldu, tüm eski bilim kurguların 3D'leri çekiliyor.Ama güzel de oluyor şimdi adamlar hakkını vererek çekiyorlar.Bu filmi şahsen hiç mi hiç merak etmiyorum; ama kesin bir şeyler olur ben bu filme bir şekilde girerim ve sonunda hayran olmuş bir şekilde de çıkarım, öyle oluyor genelde.  çok sevidndm la 2 hafta kalmış :)


The Wolverine filmini izle full hd online takılmadan kesintisiz tek part p 720 1080 türkçe dublaj altyazı kesintisiz canli bedava beleş film filmi seyret vizyona gelecek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder