17 Temmuz 2013 Çarşamba

Seytan tohumu filmini izle

Şeytan Tohumu The Possession filmini izle full hd online takılmadan kesintisiz tek part p 720 1080 türkçe dublaj altyazı kesintisiz canli bedava beleş film filmi seyret vizyona gelecek

Şeytan Tohumu
The Possession


 Vizyon Tarihi: 23 Ağustos 2013

Yapımı : 2012 - ABD

Tür : Gerilim ,  Korku ,  Macera

Süre: 92 Dak.

Yönetmen : Ole Bornedal

Oyuncular : Jeffrey Dean Morgan ,  Kyra Sedgwick ,  Madison Davenport ,  Natasha Calis ,  Matisyahu

Senaryo : Juliet Snowden ,  Stiles White

Yapımcı : Michael Paseornek ,  Kelli Konop

Favori : 88 kullanıcının favori filmi
Film Özeti

Antika bir kutu alan genç bir kız, kutunun içerisinde çıkan eski çağlara ait bir ruhun kölesi olur. Ailesi ise kızlarını bu ruhun ellerinden kurtarmak için her yola başvurur. Filmin gerçek bir olaydan temellendiği iddia ediliyor.


 Sıradan bir korku filmi. Hatta biraz da vasat altı diyebiliriz.Evet, filmi izleyen de görecek ki film, çok dar alanda hiç orijinal bir olayı anlamıyor. Hatta dediğim gibi vasat altı. Korku filmi hayranı olarak 2012'yi bitireli saatler ola böyle filmlerin hala vizyona çıkıyor olması beni gerçekten çok üzüyor diyebilirim. Pek de korku filmi sayılmaz hani. Kurgu çok çok sıradan zaten en başta gerçek bir hikayeden alınmış olduğunu görünce film de pek yaratıcılık aranmaması gerektiğini anladım. Korkmak isteyen izleyebilir tabi. Sonuçta korku filmi pek piyasaya çıkmıyor ;ama bir şey beklemeyin izleyin silin.İyi seyirler.  Mükemmel bir gerilim olmuş. Biraz daha ölüm sahneleri olsaydı daha zengin olurdu..  dead silence, insidious, possession izleyin abi :)  güzel flim  Detayli ve farkli senaryosuyla klise seytan filmlerinin onune gecen bir yapim benim gozumde.  devil türünde çok güzel bir korku filmiydi.kesinlikle tavsiye ederim iyi seyirler.  kuzenlerle izledik güzel bi korku sesi açınca cidden konuşma fısıldama yerleri çok korkutuyo izleyin :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder