15 Temmuz 2013 Pazartesi

Dunya yeni bir baslangic filmini izle

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
After Earth


 Vizyon Tarihi: 28 Haziran 2013

Yapımı : 2013 - ABD

Tür : Bilim Kurgu ,  Aksiyon ,  Dram ,  Fantastik

Süre: 106 Dak.

Yönetmen : M. Night Shyamalan

Oyuncular : Will Smith ,  Jaden Smith ,  Isabelle Fuhrman ,  Sophie Okonedo ,  Zoë Kravitz

Senaryo : M. Night Shyamalan ,  Stephen Gaghan ,  Gary Whitta

Yapımcı : Will Smith ,  M. Night Shyamalan

Favori : 285 kullanıcının favori filmi


Film Özeti

Dünya içerisinde yaşayanlar tarafından terk edilmiş, insanlar artık yaşamlarını başka gezegenlerde sürdürmeye başlamıştır. Dünyaya yaptıkları bir yolculuk sırasında uzay gemileri arızalanan küçük Kitai ve babası Jack burada tuhaf yaratıklar ve korku dolu tehlikeli olaylarla mücadele etmek zorunda kalır.


 Şu dandik film 7.0 alırken Man of Steel 6.8 alıyor. Filmleri izlemeden oy veren gerizekalılara artık bir çözüm bulunması gerekiyor.  Al sana yalnızca ticari amaçlar için çekilmiş berbat bir film benim önerim kesinlikle bu filme gitmeyin çünkü emin olun bu filmden çok daha iyi seçenekler olacak vizyonda . Ayrıca şunu söylemeden geçemiyorum Jaden Smith tam bi fiyasko tamamen yapaycık ve kötü bi oyunculuk sergilemiş . Will Smith desen azıcık bişi gözüküyor filmde . Bu film Will Smith'in Jaden Smith'i piyasaya sokmak ve müzikten uzaklaştırmak için çektiği ticari bir film . Lütfen bunlara para yedirmeyin . Yedirmeyin ki gerçek sinema kazansın . İlla izleyecekseniz korsan izleyin .
 Vizyonda olan filmler bu sene gerçekten çok iddialı fakat beklentilere karşılık vereceği haz bakımından bu film şu an vizyondaki diğer filmlerin gerisinde kalmış. Dünya savaşı z, Zor kazanç gibi filmler varken buna gitmeyin. Bende hata ettim ama kötü film değildi. Sadece sinemada izlenebilecek bir film değil.  Beklentinin altında bi film.Babası dururken ne diye oğluna daha çok yer vermısler bi anlam veremedim  yorumların büyük çoğunluğu kötülemiş ama bencu film güzeldi, hiç sıkılmadım izlerken , will smithh in oğluna film boyunca hayatta kalabilmesi için talimatlar vermesi ve yönlendirmesi iyiydi. ayıca ursa nın korku duygusuna duyarlı olmasıda güzeldi.  Filmde Will Smith var diye bir izleyeyim dedim. Ama herkesin söylediği gibi sadece ticaret için yapılmış bir film olduğunu gördüm. Kötüydü!  İyi bir film değildi. Fakat kötü de değil. Uzayda astroid sahnesi muhteşemdi.

Dünya: Yeni Bir Başlangıç After Earth filmini izle full hd online takılmadan kesintisiz tek part p 720 1080 türkçe dublaj altyazı kesintisiz canli bedava beleş film filmi seyret vizyona gelecek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder