16 Temmuz 2013 Salı

Red 2 filmini izle

Red 2

 Vizyon Tarihi: 02 Ağustos 2013

Yapımı : 2013 - ABD

Tür : Aksiyon ,  Komedi

Süre: 116 Dak.

Yönetmen : Dean Parisot

Oyuncular : Bruce Willis ,  Anthony Hopkins ,  Catherine Zeta-Jones ,  John Malkovich ,  David Thewlis

Senaryo : Erich Hoeber ,  Jon Hoeber

Yapımcı : Lorenzo Di Bonaventura ,  Mark Vahradian

Favori : 81 kullanıcının favori filmi


Film Özeti

CIA’den emekli olmuş ajanların yeni düşmanı bu sefer Avrupa’da! Yönetmen koltuğunda yer alan Robert Schwentke’nin yönettiği Red filminin devam filmi olan RED 2’de başrolleri Bruce Willis, Mary-Louise Parker, Helen Mirren, Anthony Hopkins, Catherine Zeta-Jones ve John Malkovich gibi yıldız paylaşıyor.


 Güzel bir film Olacağı kesin red .1 Güzeldi heleki bruce nin arabadan inişi vee Oyuncak pembe domuzdan .çikardiği Bazoka. ile işabetli Atışı..Süperdi.. Red 1 gerçekten çok hoşuma gitmişti.Bruce Willis bir harikaydı.Umarım buda öyle olur.
 Hadi gel artık .2 ağustos sabırsızlıktan oleceğimm  dört gözle beklediğim bir film.1.sinde beklentim yüksek bile değilken filmin daha 10.dksında yanıldığımı anlamıştım.  Bruce Willis hiç sevmememişimdir artık bıraksın sinemayı torunlarıyla oynasın yeter :D  Aynen.. :)  ilk film çok başarılı ve eğlenceliydi dilerim ki 2.de ilki kadar eglenceli olur :)

Red 2 filmini izle full hd online takılmadan kesintisiz tek part p 720 1080 türkçe dublaj altyazı kesintisiz canli bedava beleş film filmi seyret vizyona gelecek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder